Som vi tidigare skrivit om har planeringsarbetet inför våra nya badrum börjat på allvar. Det är en speciell process att gå igenom det här med att planera ett rum som en sedan ska använda i decennier (förhoppningsvis). Det börjar med lösa idéer och oformulerade tankar om vad som gör ett badrum bra. Genom inredningstidningar, andra människor och husböcker kristalliseras sedan detta till en mer konkret dröm om ett badrum, om vårt badrum. Det ni ser ovanför är vår skiss av hur vårt badrum ska se ut, med skalenliga möbler och mått. Kanske kommer det till slut att se ut exakt så här men det är egentligen inte det viktiga, det viktiga är att vi gjort en sån här skiss där vi tillsammans formulerar vår idé om vårt badrum.

 • Eva Magnusson

  Hej! Skalenliga planer är utmärkt, speciellt när man har lösa små möbler att flytta runt. I er plan blir jag lite osäker på vad ett par av de lösa sakerna föreställer: den där mörkgröna saken längst nere till höger, till exempel, och den där saken högre upp på höger sida som ser ut som en bit lövverk från en björk, och så den där gulvita avlånga saken mellan dem…

  • http://www.facebook.com/andershedbergmagnusson Anders Hedberg Magnusson

   Hej mor! De gröna sakerna är grönsaker, eller mer bestämt växter som vi vill ha plats för i badrummet. Den avlånga gula saken är en hyla/skåp med lite höjd och plats för saker man behöver i ett badrum, typ handdukar osv.

   • Eva Magnusson

    Då förstår jag lite mer. Det är bra att ha avställningsytor, eller vad det heter, i ett badrum. Ska tvättmaskin in också?