Nu har det redan gått en vecka sedan vi bloggade senast. Och det beror egentligen inte på att vi inte gör något på huset. Egentligen har vi småfixat lite saker här och där, men inte tänkt på att blogga om det. Exempelvis satte vi i söndags förra veckan upp en bänkskiva över tvättmaskinen och torktumlaren i badrummet nere. Väldigt fint blev det. Genast blev vi inspirerade att både tvätta och torka, vilket vi också gjort den här veckan. Härligt med ett ordentligt utrymme! Det gamla köksöverskåpet fungerar utmärkt som badrumsskåp.

Vad har vi mer gjort…? Visst ja, vi har gjort lite inköp. Duschdraperistång, badkar och lite tyger. Sopat och städat lite och plockat ihop en massa sopor (det verkar aldrig ta slut!!). Jag, och sedan besökande syster Jessica och jag, har isolerat en av väggarna till badrummet nere. Till och med skruvade vi upp en OSB-skiva.

Och apropå inköp har Jessica och jag varit på, inte en, utan två auktioner i helgen! Bland annat inköptes en jättesnygg taklampa och två karmstolar.

 

Eftersom vi styr i smyg blir det bara bild på lampan :)

20130908-202321.jpg

  • Anki

    Det är inte snällt av er att hålla nära och kära på sträckbänken. Jag är säker på att det är fler än jag som är nyfikna på era nya, fina badrum!