Det verkade inte så svårt innan vi satte igång, men det är visst aldrig ”raka vägen” med renovering av gamla hus. Vi fick till exempel såga bort några millimeter på ett av hyllplanen, eftersom det inte var i våg med de andra hyllorna. Och det var mycket lättare sagt än gjort att förborra hål i väggen på helt rätt ställe. Det var varit mycket meckande, byte mellanan olika borr och torx, rynkade pannor och sågspån. Men vi GJORDE DET!

Kollar man riktigt noga på andra bilden ser man också hur vi löste själva upphängningen. Skåpet kommer från köket på övervåningen, och det var monterat med reglar i taket. Men vi tyckte det verkade stabilare att skruva det i väggen istället. Badrumsväggarna består av gips plus 15 mm plywood. Så vi skruvade fast små 45/45-reglar på insidan av skåpssidorna som vi sedan kunde dra långa skruvar igenom in i plywooden.

Eftersom vi hade snickeri utan alltför mycket smuts idag passade jag förresten på att inviga de superheta snickarbyxorna jag fick i födelsedagspresent i våras!