Hittills i renoveringen har det varit väldigt mycket jobb men inte så jättemycket synligt resultat. Åtminstone inte i början av varje delprojekt. Det är förarbetet som tar mest tid, de sista ytliga och kännbara grejerna verkar alltid komma i sluttampen. Det kan göra situationen lite seg ibland, men just nu känns saker och ting allt annat än sega. Vi tror nämligen att vi står på tröskeln till nya rum! Och det känns som att det kan komma att gå ganska fort.

Vår nuvarande att-göra-lista innehåller saker som att ”slipa ner ojämnheter i taket inför målning”, ”sätta upp gipsskivor” och ”spackla”. Piece of cake! Och roligt också! Faktiskt är det till och med så att vi nästan tvekar lite på att ta tag i sakerna ibland, det känns liksom lite för bra för att vara sant. Är vi verkligen här framme nu?? Ett år senare.

Om vi åker till färgaffären och kikar på mer tapeter kanske det känns mer verkligt. Vi ska ju ändå dit och köpa takfärg.

Har ni förresten sett att man nu kan se från TV-rummet rakt in i badrummet? Det är en liten lyx i vardagen att inte behöva gå ut genom hallen/trapphuset varenda gång. Ni som varit här förstår nog vad jag menar.