Ett sätt att ta sig igenom jobbiga perioder och få en skjuts i renoveringsarbetet, som vi flitigt använder oss av, är att bjuda in släkt och vänner som får komma och hjälpa till. Förutom den extra arbetskraften så blir det mer fokuserad tid för oss, vi sätter av några dagar bara till renovering, som vi sällan gör annars. Den här helgen har vi besök av vår vän Carl som väldigt vänligt anslutit till oss för att hjälpa till. Vi satte Carl på att mäta och kapa gipsskivor vilket han gjorde med sån bravur att han numera har tillåtelse att titulera sig gipsmästare.

Och vi har faktiskt hunnit med förvånansvärt mycket idag, med Carls hjälp. Vi har satt upp gips i både stora sovrummet och stora rummet på övervåningen, målat taket i sovrummet en gång och spacklat större delen av gipsskivorna. Långt mer än vi trodde att vi skulle hinna med på en dag. Så bra är det att få hjälp.

 

  • Mary

    Härligt!

  • Anki

    Så roligt, och så duktiga ni varit!! Nu måste ni välja tapeter så vi har något att göra när vi kommer :) Tänk, snart kan ni flytta upp sovrummet en våning! Det tar sig, sakta men säkert.